go to theme option > integration > add code to head and add this code

Ako si vybrať hosting

Moje krátke odporúčanie na spoľahlivého providera hostingových služieb.

HOSTING

Hostingový priestor pre vytáranie webstránok alebo e-shopov používam prostredníctvom providera websupport. Rozhodne ponúka kvalitné a stabilné hostingy, vďaka ktorým webstránky alebo e-shopy fungujú bezstarostne.

Ak hľadáte hosting pre webstránku / e-shop, tak najlepšie riešenie je využiť službu od povidera Websupport s názvom “The Hosting“. Tento hosting je skvelý aj pre webstránky postavené pomocou WordPress či eshopy pomocou Woocommerce.

AKO SI VYBRAŤ HOSTING

Navštívte stránku providera www.websupport.sk a z hlavnej ponuky si zvoľte HOSTINGY – následne si vyberte službu THE HOSTING.

AKÚ VEĽKOSŤ HOSTINGU POTREBUJETE

Websupport ponúka veľkosti hostingu 0,3GB / 1 GB / 3 GB / 5 GB / 50 GB. Pre jednoduchú webstránku do cca 5 stránok môže postačovať aj 0,3GB hosting. Ideálne je však použiť 1 GB hosting. Avšak ak plánujete využívať aj vlastný email napr.: info@vasadomena.sk, tak ideálne je vždy použiť väčší hosting minimálne 3 GB.  Totiž to, emailová databáza sa veľmi rýchlo vie zaplniť čo zároveň zaplní pamäť aj na hostingu.

Štandardne používam pri weboch 3GB hosting, pri eshopoch 50 GB.  Ale aj keď si na začiatok zvolíte menší hosting tak nevadí, kedykoľvek môžete svoj hosting vo Websupporte zväčšiť.

Kategórie