go to theme option > integration > add code to head and add this code

Ako odovzdávam logo

Transparentný prehľad vašej investície do tvorby loga.

Vektorové súbory 

Logo vždy posielam v otvorených vektorových súboroch a to konkrétne: .AI (Adobe Illustrator), .EPS a PDF. Ak by ste chceli iný formát, samozrejme nie je problém. Tieto vektorové súbory budete môcť použiť pre akúkoľvek aplikáciu, či už tlač loga na vizitkách alebo veľkom 6 metrovom billboarde či vyšívanie. Tieto súbory vedia otvoriť hádam všetci grafici, takže v budúcnosti viete logo akokoľvek používať v akejkoľvek tlačiarenskej firme či postúpiť súbory loga inému grafikovi pre editáciu.

Farby loga

Logo rozdelím do dvoj priečinkoch podľa farieb: CMYK, PANTONE a RGB. Farby CMYK slúžia pre klasickú tlač či vyšívanie loga. Farby PANTONE slúžia pre ofsetovú tlač alebo pre vytvorenie parciálneho UV laku a pod… V skratke ak budete chcieť logo vytlačiť na obal knihy a chcete aby logo bolo lesklé. A nakoniec farby RGB, ktoré slúžia pre využite na monitore napr. webstránky, Facebook Image, Instagram Image a pod…

Logo manuál 

K vytvorenému logu samozrejme nesmie chýbať aj logo manuál. V ňom sú zahrnuté informácie ako napríklad aká farba je použitá v logo, aký font je použitý v logu, ako správne používať logo, ako sa nesmie používať, možné varianty loga a pod... Samozrejme obsah logo manuálu sa líši podľa objednaného balíka. Pri klasickej tvorbe loga vytváram jednoduchšie logo manuály, ktoré postačujú pre bežné používanie loga. Pri tvorbe loga spolu s identitou už používam obsiahlejšie logo manuály, ktoré obsahujú aj informácie k vizuálom firemnej identity.