Príprava pre SEO

Príprava pre SEO

Každá web stránka, ktorú vytvorím má v každej časti webu (kategóriach, podkategóriach) pripravenú časť pre vyplnenie SEO TITLE, SEO DISCREPTION. Tieto kolonky je potrebné vyplniť s odbornou znalosťou SEO.

Všetky obrázky a fotografie, ktoré použijem v dizajne webstránky alebo e-shopu sú vložené s maximálnou veľkosťou 100 kb. Je to preto, aby Vás Google nepenalizoval za fotografie/obrázky s veľkou pamäťou. Takže ak pomýšľate do budúcna so SEO optimalizáciou, obrázky a fotografie budú spĺňať potrebné parametre.

Správne vložené nadpisy. Aj to je veľmi dôležité pre SEO a optimalizáciu vo vyhľadávacej sieti Google. Každá kategória a podkategória na vašom webe bude mať vložené nadpisy od H1 zoradené po H6. Takto bude váš web dokonalé pripravený pre budúce SEO optimalizácie.

Súvisiace články

SSL Certifikát ZDARMA. Čo to vlastne je? V skratke: každá webová adresa ma v internetovom prehliadači pre www napísané HTTP, ale s certifikátom SSL sa bude pred www zobrazovať HTTPS. Toto je veľmi dôležite pre pozíciu v Google, teda pre SEO optimalizácie, ale tiež pre internetové prehliadače, ktoré Vás budú zobrazovať ako bezpečné webstránky a nie ako nebezpečné.

A takto smerujem celý váš web alebo e-shop k dokonalej príprave pre SEO optimalizácie pre dosiahnutie lepších organických pozícii vo vyhľadávacej sieti Google.